Ελλαδα

Πατροκτονία στα Τρίκαλα: Ο δράστης φέρεται να ήθελε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Νέα στοιχεία για το έγκλημα με δράστη τον 46χρονο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 46χρονος πατροκτόνος σκότωσε τον πατέρα του κόβοντάς του το κεφάλι με αλυσοπρίονο
Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος ήθελε να κόψει το κεφάλι του

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος ήθελε να κόψει το κεφάλι του - Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα που καταγράφηκε στα Τρίκαλα. Ο 46χρονος, που έκοψε το κεφάλι του πατέρα του με αλυσοπρίονο, φέρεται να ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας και το δικό του κεφάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1. 

O 46χρονος καθ' ομολογίαν πατροκτόνος ειδοποίησε την Αστυνομία και ανέφερε ότι δεν διέπραξε το έγκλημα την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούν, στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα. Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8trod4afyp)

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος ήθελε να κόψει το κεφάλι του - Οι προστριβές μετά τον θάνατο της μητέρας

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στη βιοτεχνία τους με καρέκλες στα Τρίκαλα. Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την ημέρα τέλεσης της πατροκτονίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δράστη, ενδέχεται η μεταφορά του από το Νοσοκομείο Τρικάλων σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8byvguopkp)

Τρίκαλα: Ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8edclh0n6p)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ώρες μετά την πράξη του, εντός του καταστήματος του θύματος, ο 46χρονος κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί. Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ