Ελλαδα

Κτηνωδία στη Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν 4 σκυλιά με φόλα μέσα σε 24 ώρες

Φόβοι για ακόμη περισσότερα καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν εξαφανιστεί και άλλα σκυλιά της περιοχής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν 4 σκυλιά με φόλα
Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν 4 σκυλιά με φόλα © Lamiareport

Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν 4 σκυλιά με φόλα - Φόβοι για ακόμη περισσότερα καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν εξαφανιστεί και άλλα σκυλιά της περιοχής

Κτηνωδία στη Φθιώτιδα καθώς το τελευταίο 24ωρο τουλάχιστον 4 σκυλιά δηλητηριάστηκαν, ενώ υπάρχουν φοβίες πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί καθώς τις τελευταίες ώρες λείπουν αρκετά σκυλιά από την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα όπως αναφέρουν έχουν τα γαυγίσματα έχουν «σιγήσει».

Σύμφωνα με το Lamiareport, τα σκυλιά δηλητηριάστηκαν και έχασαν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν 4 σκυλιά με φόλα
Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν 4 σκυλιά με φόλα © Lamiareport

Έντονη ανησυχία για τη δηλητηρίαση των σκυλιών στη Φθιώτιδα

Αρχικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στυλίδας για την εποπτεία και φροντίδα των Αδέσποτων Ζώων Δημήτρης Καραγκούνης, εντόπισε δύο νεκρά σκυλιά το πρωί της Τρίτης (13/2).

Ένα ακόμη σκυλί εντοπίστηκε την ίδια ημέρα το απόγευμα έξω από σπίτι κοντά στην πλατεία του χωριού και το τελευταίο το πρωί της Τετάρτης (14/2) κοντά στο νηπιαγωγείο. Όλα τους ήταν με αφρούς στο στόμα,κάτι που σημαίνει πως δηλητηριάστηκαν από φόλα.

Χαρακτηριστικά το τελευταίο σκυλάκι, βρήκε μαρτυρικό θάνατο μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων ανάμεσά τους και παιδιά. Παρά τις ενέργειες κατοίκου, με ένεση ατροπίνης να το σώσει, το σκυλάκι δεν τα κατάφερε.

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Συγκλονισμένη η εκπαιδευτικός Δέσποινα Εξάρχου που τα φρόντιζε, υπέβαλλε μήνυση και της υπόθεσης έχει επιληφθεί το ΑΤ Στυλίδας. Σύμφωνα με το νόμο θα γίνουν οι ενέργειες για να εντοπιστεί ο δράστης, που έσπειρε το δηλητήριο αδιαφορώντας πόσες σκυλίσιες ζωές θα αφαιρέσει, αλλά και το αν θα κινδυνεύσει άνθρωπος, καθώς τα σκυλιά ήταν σε κατοικημένη περιοχή.

Με πληροφορίες από lamiareport

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ