Ελλαδα

Συνεχίζονται οι «φιλοφρονήσεις» μεταξύ Μπέου και Κασσελάκη

Η ανάρτηση του δημάρχου Βόλου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αχιλλέας Μπέος - Στέφανος Κασσελάκης: Συνεχίζονται οι «φιλοφρονήσεις» - Η ανάρτηση του δημάρχου Βόλου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το σίριαλ μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Στέφανου Κασσελάκη συνεχίζεται μετά τις δηλώσεις που έκανες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νωρίτερα από το Βόλο.

Ο Αχιλλές Μπέος αμέσως έδωσε την απάντησή του μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου έσπευσε να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα στο πλαίσιο επίσκεψης στην περιοχή προχώρησε σε μια στιχομυθία με έναν πολίτη ο οποίος του είπε ότι υποστηρίζει την δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χ@στηκε» και πως «με έχει χ@σμένο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@τεί…» τονίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Στέφανος Κασσελάκης για Αχιλλέα Μπέο: Τον έχω χ@@μένο τελείως

Βόλτα στην παραλία του Βόλου και στο “Βολωνάκι” έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και την σκυλίτσα τους Φάρλι.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βόλτας ο Στέφανος Κασσελάκης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια όπου αναφέρθηκε το όνομα του Αχιλλέα Μπέου.

© (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / MOTION TEAM)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει δείχνοντας με τον πλέον ιδιαίτερο τρόπο την αποδοκιμασία του προς το πρόσωπο του δημάρχου του Βόλου.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

-Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

-Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

-Πολίτης: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

-Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

Τι είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αχιλλέας Μπέος, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, δήλωνε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@@@δες; Για να μην τρελαθώ... Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι, μόνος μου.».

Στ. Κασσελάκης: Δύο λύσεις-ανάσες για τους αγρότες - Οκτώ άμεσα μέτρα

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το αγροτικό πρόβλημα προβάλλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο του Περιφερειακού Συνεδρίου του κόμματος στην Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει: Δύο λύσεις - ανάσες για τους αγρότες. Συν 8 άμεσα μέτρα ΤΩΡΑ!

  • Κατάργηση ΕΦΚ στα καύσιμα για το αγροτικό πετρέλαιο.
  • Πλαφόν στα 7 λεπτά την κιλοβατώρα για το αγροτικό ρεύμα.
  • Επιδότηση ζωοτροφών και λιπασμάτων.
  • Πλαφόν στην κερδοφορία των εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας εφοδίων.
  • Ο ΕΛΓΑ να αποζημιώσει στο 100% τις καλλιέργειες και το ζωικό κεφάλαιο, για εξοπλισμούς, εγκαταστάσεις που επλήγησαν από φωτιές και πλημμύρες.
  • Επανασχεδιασμός της ΚΑΠ.
  • Δημιουργία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων.
  • Πλαίσιο για τη ρύθμιση των χρεών των αγροτών για να μη ρευστοποιηθεί η γη τους.