Ελλαδα

Τέλος η αγωνία με τους Coldplay: Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών για τις δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Coldplay: Η ανακοίνωση των διοργανωτών για τις δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ
Coldplay: Η ανακοίνωση των διοργανωτών για τις δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ © EPA/ HOW HWEE YOUNG

Coldplay: Η ανακοίνωση των διοργανωτών για τις δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ

Τέλος στην αγωνία για τις δύο συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα, καθώς οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay: Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό».

⚠️Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay: 🎉Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, 👉O...

Posted by High Priority Promotions on Sunday, February 11, 2024

Η ανακοίνωση Μητσοτάκη για τις συναυλίες των Coldplay

Στην ανακοίνωση για το τι μέλει γενέσθαι με τις συναυλίες στο ΟΑΚΑ του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay  προχώρησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης στα social media με την ανασκόπηση της εβδομάδας.

Καθώς οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη αναφορά, μην κρύβοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος είναι φαν του βρετανικού συγκροτήματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

 «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους. Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!».

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Όπως και την προηγούμενη Κυριακή, έτσι και σήμερα, θα ξεκινήσω και αυτήν την -όπως θα...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Saturday, February 10, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ