Ελλαδα

Προβλήματα για τους οδηγούς σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα και μηχανές στο κέντρο της Αθήνας σε δρόμο με κίνηση
Κίνηση τώρα στους δρόμους: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Κίνηση: Προβλήματα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Ιερά οδό.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Ομοίως και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τη περιφερειακή Υμηττού μέχρι και το Δαχτυλίδι.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη. Ομοίως και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.

Προβλήματα στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στην Βάρης-Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί από την Εκκλησία της Βάρης μέχρι την στροφή για το Κίτσι.

Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου από το ύψος της Λ. Αλίμου μέχρι τον Φλοίσβο και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Φλοίσβου.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι μέχρι και Διυλιστήρια αλλά και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Καθυστερήσεις στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Προβλήματα για τους οδηγούς σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ