Ελλαδα

Ομολόγησε την δολοφονία του 50χρονου μουσικού υπό την επήρεια ουσιών

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξάρχεια: Σύλληψη για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού
© EUROKINISSI

Εξάρχεια: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 48χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού

Συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, 48χρονος για τη δολοφονία 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να γίνει αύριο θα αποκαλύψει πως οδηγήθηκε στον θάνατο ο άτυχος 50χρονος μουσικός συγγραφέας μέσα στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Ένας 48χρονος φίλος του, που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη πλήρως αποσυντονισμένος εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και ίσως άλλων ουσιών, ομολόγησε νωρίτερα σήμερα πως αυτός σκότωσε τον Νίκο Νταβά, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Και αυτό, όπως ανέφερε, εξαιτίας της κατάστασης που βρισκόταν από την κατανάλωση αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες καθώς θέλουν να εντοπίσουν τα κίνητρα, τους λόγους που οδήγησαν τον 48χρονο στο έγκλημα.

Πώς εντόπισε η αστυνομία τον συγκάτοικο του θύματος

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον 48χρονο σε κατάσταση μέθης να κάθεται δίπλα στη σορό του 50χρονου. Το θύμα, φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενδεχομένως από σφυρί και μαχαίρι, τα οποία εντοπίστηκαν κοντά στη σορό. Ο συγκάτοικος του θύματος, αδυνατούσε να δώσει κατάθεση στις αρχές εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που βρισκόταν και αναμένεται από ώρα σε ώρα να δώσει τις εξηγήσεις του για το πώς κατέληξε ο 50χρονος.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 48χρονος που διαμένει στην περιοχή του Τυρνάβου, χθες, Τετάρτη αργά το απόγευμα, έκλεψε ένα όχημα που ανήκει σε Αλβανό υπήκοο, κάτοικο της περιοχής και κατέβηκε στην Αθήνα. Πήγε στο σπίτι του 50χρονου φίλου του και έκατσε μαζί του. λίγες ώρες αργότερα, γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία πως ακούνε φωνές να καλούν σε βοήθεια.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης δύο διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία και τον τελευταίο καιρό είχε αποκτήσει συγκάτοικο τον 48χρονο άνδρα. Οι αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ