Ελλαδα

Εξάρχεια: Γιατί δεν έδωσε κατάθεση μέχρι στιγμής ο συγκάτοικος του 50χρονου

Καυγάδες και φωνές άκουσαν οι γείτονες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξάρχεια: Κρατείται και θα καταθέσει ο συγκάτοικος του 50χρονου
Εξάρχεια: Κρατείται και θα καταθέσει ο συγκάτοικος του 50χρονου (φωτ. αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Εξάρχεια: Κρατείται ο συγκάτοικος του 50χρονου - Γιατί δεν έδωσε κατάθεση μέχρι στιγμής

Κατάθεση από τον 48χρονο συγκάτοικο του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα όπου συζούσαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, αναμένεται να λάβουν σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 50χρονος που εμφανιζόταν ως συγγραφέας και μουσικός, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα του σπιτιού του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας από τους αστυνομικούς. Ένοικοι διπλανών διαμερισμάτων τα ξημερώματα άκουσαν καυγάδες και κάλεσαν το «100».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyzkkptqrs1t)

Πώς εντόπισε η αστυνομία τον συγκάτοικο του θύματος

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον 48χρονο σε κατάσταση μέθης να κάθεται δίπλα στη σορό του 50χρονου. Tο θύμα, φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενδεχομένως από σφυρί και μαχαίρι, τα οποία εντοπίστηκαν κοντά στη σορό. Ο συγκάτοικος του θύματος αδυνατούσε να δώσει κατάθεση στις αρχές εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που βρισκόταν και αναμένεται από ώρα σε ώρα να δώσει τις εξηγήσεις του για το πώς κατέληξε ο 50χρονος.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης δύο διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία, και τον τελευταίο καιρό είχε αποκτήσει συγκάτοικο τον 48χρονο άνδρα. Οι αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Η σορός του 50χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Αθηνών όπου η ιατοδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του. Οι αστυνομικοί πάντως, θεωρούν πως πιθανότατα έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια, κρίνοντας από τις πρώτες ενδείξεις των χτυπημάτων στο κεφάλι, οι οποίες όπως υποστηρίζουν, δεν θα μπορούσαν να γίνουν από ατύχημα ή αυτοχειρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ