Ελλαδα

«Έμαθα για τα γεγονότα, δεν μπορώ να τα αντέξω»: Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση της 14χρονης στον Μυλοπόταμο

Το σημείωμα που άφησε ο πατέρας του κοριτσιού πριν δώσει τέλος στη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοκαριστική καταγγελία στην Κέρκυρα: 62χρονος ασέλγησε σε 9χρονη
© Unsplash / Yoann Boyer

Βιασμός 14χρονης στον Μυλοπόταμο: Το σημείωμα του πατέρα της πριν αυτοκτονήσει και τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκπνόρνευσης ανήλικης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Ο πατέρας της 14χρονης φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του, μετά την αποκάλυψη όσων βίωνε η κόρη του, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι «δεν μπορούσε να αντέξει» όσα πληροφορήθηκε για τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί του. 

Ήδη για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος, καθώς φέρεται να είναι το πρόσωπο που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την ανήλικη. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρας της ανήλικης και τον βοηθούσε στις αγροτικές εργασίες. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyxqofebqmch)

Βιασμός 14χρονης στον Μυλοπόταμο: Το σημείωμα του πατέρα της

Ο πατέρας της 14χρονης, μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μία φιάλη υγραερίου. Σε σημείωμα που άφησε εξηγούσε γιατί επέλεξε να αυτοκτονήσει: 

Στενός συγγενής της οικογένειας μετέφερε στο Mega κάποια από τα λόγια που έγραψε: «Το σημείωμα έλεγε ότι: ‘Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου, και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του’», ενώ πρόσθεσε ότι για να γίνει γνωστή η αλήθεια πρέπει η αστυνομία να ψάξει το κινητό της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22 Ιανουαρίου οι Αρχές είχαν διενεργήσει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε η 14χρονη με τον πατέρα της. Οι άντρες που φέρονται να κακοποίησαν την ανήλικη είναι από 17 έως 38 ετών. 12 άνδρες φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyy74iwm72t5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ