Ελλαδα

Πατέρας ασελγούσε στις δύο κόρες του ηλικίας 9 και 12 ετών

Όλα συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας, όσο έλειπε η μητέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατέρας ασελγούσε στις δύο κόρες του ηλικίας 9 και 12 ετών
Πατέρας ασελγούσε στις δύο κόρες του ηλικίας 9 και 12 ετών © Unsplash

ΕΛΑΣ: Πατέρας ασελγούσε στις δύο κόρες του ηλικίας 9 και 12 ετών - Όλα συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας, όσο έλειπε η μητέρα

Ακόμα δύο περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και μάλιστα αμφότερες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον αποκαλύφθηκαν σήμερα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά Φιλιππινέζο άνδρα που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 6 ετών ενώ η δεύτερη έναν πατέρα που ασελγούσε σε βάρος των δύο ανήλικων κορών του.

Συνελήφθη πατέρας που ασελγούσε στις δύο κόρες του ηλικίας 9 και 12 ετών

Ο 55χρονος πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Κατόπιν της προκαταρκτικής που έγινε μετά από εισαγγελική παραγγελία, διαπιστώθηκε πως ο κατηγορούμενος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών του από το 2014 ως το 2019 όσο οι κόρες του ήταν ανήλικες. Μάλιστα, το πιο αποκρουστικό είναι πως όλα συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας, όσο έλειπε η μητέρα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η μία κόρη του ήταν 9 ετών και η άλλη 12.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ