Ελλαδα

Ανήλικος στην Άρτα απειλούσε με σιδερογροθιά συνομήλικο στα social media

Στον Εισαγγελέα και οι γονείς του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανήλικος στην Άρτα απειλούσε με σιδερογροθιά συνομήλικο στα social media
© Unsplash

Άρτα: Ανήλικος απειλούσε με σιδηρογροθιά συνομήλικο - Στον Εισαγγελέα και οι γονείς του 

Ακόμη ένα περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκου προς συνομήλικο του έλαβε χώρα στην Άρτα, όταν το παιδί απειλούσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας τις απειλές του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyv8pwdtqb0p)

Ο ανήλικος στην Άρτα είχε στη κατοχή του σιδηρογροθιά

Το ανήλικο θύμα το βράδυ της Παρασκευής εντόπισε τις απειλές που είχε αναρτήσει ο συνομίληκος του και το κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Σύμφωνα με το epiruspost, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς βρέθηκε στη κατοχή και κατασχέθηκε μια σιδηρογροθιά, με την οποία απειλούσε το θύμα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Καλλιθέα: Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων - Έστησαν ενέδρα σε 13χρονο

Στιγμές αγωνίας στα χέρια τεσσάρων ανηλίκων έζησε το απόγευμα της Παρασκευής στη Καλλιθέα ένας 13χρονος μαθητής.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 13χρονου στις αστυνομικές αρχές, όλα ξεκίνησαν όταν επέστρεφε από το φροντιστήριο. Εκεί τον προσέγγισαν ένας 16χρονος και τρεις άλλοι ανήλικοι.

Ο 16χρονος του ζήτησε να πάνε λίγα μέτρα παρακάτω και εκεί του είπε χαρακτηριστικά «πάρε τηλέφωνο τον πατέρα σου να τον σκοτώσουμε».

Ο ανήλικος τρομοκρατημένος έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και τότε. ένας από τους άλλους τρεις που παραμόνευαν, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία προκειμένου να του πάρουν το κινητό. 

Ο 13χρονος πρόλαβε και το έβαλε στη τσέπη και προσπάθησε να διαφύγει και τότε ο 16χρονος δράστης συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με μανία προκαλώντας του τραύματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ