Ελλαδα

Παρέα ανήλικων κοριτσιών ξυλοκόπησε μια 15χρονη στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Βιντεοσκόπησαν την επίθεση και ανέβασαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξυλοδαρμός
© Unsplash

Βία ανηλίκων-Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση παρέας σε 15χρονη - Βιντεοσκόπησαν την επίθεση και ανέβασαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  

Το βίντεο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επίθεση μιας παρέας ανήλικων κοριτσιών σε μια 15χρονη στη Θεσσαλονίκη προκαλεί σοκ από το μένος που χτυπήθηκε η νεαρή κοπέλα.

Η 15χρονη στην Τούμπα έβγαινε από ένα ίντερνετ καφέ της περιοχής και η παρέα των άλλων κοριτσιών την πήγαν σε μια πυλωτή πολυκατοικίας όπου της επιτέθηκαν φραστικά και σωματικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cys5dhqky4pd)

Το βίντεο το δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

H ανήλικη δέχθηκε γροθιά στο αριστερό της μάτι από τη μία ανήλικη, ενώ προηγουμένως μια άλλη κοπέλα την έφτυσε στο πρόσωπο. Τη στιγμή που μία άλλη βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό της, τον οποίο μάλιστα στη συνέχεια ανέβασαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 15χρονη μετέβη χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, συνοδεία του πατέρα της, όπου υπέβαλαν μήνυση. Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πηγές από την ελληνική αστυνομία αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί πέντε ανήλικες για την επίθεση σε βάρος της 15χρονης και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σχηματίζεται δικογραφία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY