Ελλαδα

Γ. Τσατραφύλλιας: Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box - Ενημερώστε τον κόσμο για τις ελλείψεις

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου σχετικά με την κριτική που ασκήθηκε για τις προβλέψεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γ.Τσατραφύλλιας: Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box - Ενημερώστε τον κόσμο για τις ελλείψεις
© (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κακοκαιρία Avgi: Η τοποθέτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια σχετικά με τον καιρό - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου σχετικά με την κριτική που ασκήθηκε για τις προβλέψεις 

Η κακοκαιρία «Avgi» δεν είχε τη σφοδρότητα που περίμεναν οι περισσότεροι μετεωρολόγοι και για τον λόγο αυτό γίνεται τις τελευταίες ώρες μεγάλος ντόρος. Έχει ασκηθεί έντονη κριτική όσον αφορά τις προβλέψεις των επιστημόνων με μια από αυτές να είναι πως αναβάθμισαν τη σοβαρότητα των έντονων καιρικών φαινομένων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cys3modsxidd)

Απάντηση σε αυτό έδωσε με ανάρτηση στο λογαριασμό στο facebook ο μετεωρολόγος του Alpha Γιώργος Τσατραφύλλιας. Έκανε λόγο πως πως ο κλάδος της μετεωρολογίας δεν μπορεί να γίνεται σάκος του μποξ όταν οι προβλέψεις «πέφτουν έξω». Τόνισε πως στον κόσμο πρέπει να λέγεται η αλήθεια, ενώ άφησε και ένα δριμύ κατηγορώ για μεγάλες ελείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Καλημέρα!Συνάδελφοι βγείτε μπροστά και εξηγείστε στο κόσμο ότι στα πλαίσια της αριθμητικής πρόγνωσης οι αστοχίες δεν μπορεί να αποφευχθούν.Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box κάθε φορά που δεν το έστρωσε 200 μέτρα πιο κάτω που χιόνισε κιόλας ( τόσα ήταν στην Αττική).Πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και να τον κοιτάμε στα μάτια.Αντί να αναλωνόμαστε για το ποιος έπεσε πιο πολύ μέσα, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε από την πολιτεία περισσότερα μέσα για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας.

Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ.Ενημερώστε τον κόσμο ότι δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων,των δρόμων και των καταστημάτων. Μιλήστε με την αλήθεια σας. Σε όλο τον κόσμο η επιστήμη της Μετεωρολογίας καλείται να δαμάσει το χάος!Το ζητούμενο είναι να γίνονται αστοχίες για κάτι που δεν ήρθε και όχι για κάτι που ήρθε και μιας έπιασε απροετοίμαστους. Σε ένα περιβάλλον που τα ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μόνο η συνεργασία, η αλήθεια, η εκπαίδευση και τα κατάλληλα μέσα θα θωρακίσουν περισσότερο την κοινωνία μας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Καλημέρα!Συνάδελφοι βγείτε μπροστά και εξηγείστε στο κόσμο ότι στα πλαίσια της αριθμητικής πρόγνωσης οι αστοχίες δεν...

Posted by Γιώργος Τσατραφύλλιας on Tuesday, January 30, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ