- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαθητής επιτέθηκε και χτύπησε καθηγήτρια σε σχολείο στο Ρέθυμνο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ
Ρέθυμνο: Μαθητής επιτέθηκε και χτύπησε καθηγήτρια στο μάθημα
Ακόμα ένα περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας και μάλιστα σε σχολικές εγκαταστάσεις σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Γυμνάσιο του Ρεθύμνου.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες απ΄την ΕΛΜΕ, μία καθηγήτρια σε Γυμνάσιο της πόλης, φέρεται να δέχτηκε χτύπημα στην κοιλιά εντός του σχολείου από μαθητή.
Η διεύθυνση του σχολείου καθώς και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, παιδαγωγικά μέτρα και συμβουλευτική υποστήριξη ενώ στον μαθητή επιβλήθηκε και αυστηρή τιμωρία, για την πράξη του.
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου Μανούσος Μαραγκάκης ξεκαθάρισε πως έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα μέτρα με τη συνδρομή και του σχολικού ψυχολόγου, για την αποκατάσταση του κλίματος στο σχολείο προκειμένου να «επιστρέψουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους και σε ένα καλύτερο κλίμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.