Ελλαδα

Σήμερα η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου

«Τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος
Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή - Πέθανε στα 60 του μετά από μάχη με τον καρκίνο

«Τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα (23.1) στον Χάρη Κωστόπουλο συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές. Η κηδεία του τραγουδιστή θα τελεστεί στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος "Φλόγα" Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. 

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο...

Posted by Xaris Kostopoulos on Saturday, January 20, 2024

Χάρης Κωστόπουλος: Πέθανε στα 60 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο

Η είδηση ότι ο Χάρης Κωστόπουλος δίνει μάχη για τη ζωή του έγινε γνωστή μόλις λίγες ώρες πριν η οικογένειά του γνωστοποιήσει ότι πέθανε, το πρωί του Σαββάτου (20.1). 

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και τον σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή τη διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή», έγραφε η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. 

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα...

Posted by Xaris Kostopoulos on Saturday, January 20, 2024

Νωρίτερα, ο γιος του Χρήστος, είχε μιλήσει στην εφημερίδα On Time για τη μάχη που έδινε ο πατέρας του. «Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyl6s1qzt84h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ