Ελλαδα

Την Τρίτη η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Θλίψη για τον γνωστό τραγουδιστή που έφυγε χθες, Σάββατο, από τη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Κωστόπουλος: Την Τρίτη η κηδεία του τραγουδιστή
Χάρης Κωστόπουλος: Την Τρίτη η κηδεία του τραγουδιστή © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Χάρης Κωστόπουλος: Την Τρίτη η κηδεία του τραγουδιστή - Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειάς του

Την Τρίτη (23.01) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου που έφυγε από την ζωή το Σάββατο (21.01) σε ηλικία 60 ετών. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, όπου έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Με ανακοίνωσή της μέσω της επίσημης σελίδας του τραγουδιστή στο Facebook η οικογένεια ανέφερε τον τόπο και τον χρόνο που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία: «Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο...

Posted by Xaris Kostopoulos on Saturday, January 20, 2024

Λίγο πριν τον θάνατό του, ο ένας από τους δύο γιους του, Χρήστος, είπε στο On Time: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ.

»Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Η ζωή και τα τραγούδια του Χάρη Κωστόπουλου

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Χάρης Κωστόπουλος - Είσαι Μια Θεά (Official Audio Video HQ)

Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Χάρης Κωστόπουλος - Είναι να μη βάλω κάτι στο μυαλό μου - Official Audio Release 2015

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Χάρης Κωστόπουλος - Βρείτε Μου Κάποια (Official Audio Video HQ)

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους Χρήστος και Ραφαήλ.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα".

Χάρης Κωστόπουλος - Εδώ Σε Θέλω Καρδιά Μου (Official Audio Video HQ)

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ