Ελλαδα

Νεαρή έβαλε κοριό σε λούτρινο για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της

Πώς αντιλήφθηκε την πράξη της ο 29χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λούτρινο κουκλάκι πάνω σε κρεβάτι
Μέσα σε λούτρινο κουκλάκι έκρυβε 26χρονη κοριό με τον οποίο ήθελε να παρακολουθήσει τον 29χρονο πρώην σύζυγό της © Unsplash / Paulo Almeida

Θεσσαλονίκη: 26χρονη έβαλε κοριό σε λούτρινο του παιδιού της για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της

Καταγραφικό ήχου κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει σε λούτρινο μία 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της. Ο 29χρονος κατάλαβε ότι κάτι περίεργο βρίσκεται στο λούτρινο και γρήγορα διαπίστωσε ότι πρόκειται για συσκευή εγγραφής ήχου. Άμεσα προχώρησε σε καταγγελία και η γυναίκα συνελήφθη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Πώς ανακάλυψε τον κοριό ο πρώην σύζυγος της 26χρονης

Όπως κατήγγειλε, ο 29χρονος παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, μετέβη στην κατοικία του, όπου μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, και ακολούθησε η σύλληψη της 26χρονης με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ