Ελλαδα

Νέα στοιχεία στο φως για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα - Τι υποστηρίζει ο πατέρας της 39χρονης

«Υπήρξε ένα περιστατικό πριν 15 χρόνια που τάραξε τον ψυχικό της κόσμο» δηλώνει ο δικηγόρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 43χρονος ξυλουργός που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στη Χαλκίδα
O 43χρονος ξυλουργός δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα από την 39χρονη - Απολογείται την Τετάρτη η κατηγορούμενη

Χαλκίδα - Δολοφονία 43χρονου: Τι δηλώνει η πλευρά της 39χρονης - Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση

Την Τετάρτη (24.1) αναμένεται να απολογηθεί η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες για τις σχέσεις που φέρεται να είχε η δολοφόνος με το θύμα. 

Ο αδελφός του 43χρονου υποστηρίζει ότι του είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που φέρεται να δεχόταν από τη δράστιδα, ενώ όπως έλεγε δεν υπήρξε καμία άλλη σχέση μεταξύ τους. «Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο» τόνισε ο αδερφός του θύματος στην ΕΡΤ.

Ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και διατηρούσαν φιλική σχέση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο 43χρονος σκεφτότανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.  Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου υποστήριξε ακόμη: «Ήταν η “λογική”, ακριβώς, αυτή: "Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία". Ακριβώς έτσι μου είχε μεταφερθεί από τον τότε εντολέα μου και τώρα θύμα. Φαίνεται, ότι στο μυαλό της η κυρία δούλεψε ένα σχέδιο, το οποίο εκτέλεσε, μετά από δύο χρόνια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cykzugdv007d)

Χαλκίδα: Ο πατέρας της 39χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο

Ο πατέρας της 39χρονης σε δηλώσεις του στο STAR υποστήριξε ότι η κόρη του του εκμυστηρεύτηκε πως πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο. «Μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι», είπε στο Star, και συμπλήρωσε πως δεν το είχε πει σε κανέναν και δεν το είχε καταγγείλει και στις Αρχές. «Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Υπήρχε χειροδικία, είχαμε δει με σημάδια στο μάτι και σπασμένη πόρτα», ανέφερε ακόμη ο ίδιος.

Ο πατέρας της 39χρονης δήλωσε επίσης ότι τα τελευταία τρία χρόνια η συμπεριφορά της κόρης του είχε αλλάξει. «Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cykneappmgjl)

Χαλκίδα: «Ο ψυχικός κόσμος της 39χρονης είχε καταρρεύσει»

«Είναι μία γυναίκα πιεσμένη. Ο ψυχικός της κόσμος έχει καταρρεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω να πω κάτι που θα δικαιολογήσει την κατηγορουμένη. Δεν ήταν εμμονική. Σιγά - σιγά φαίνεται η αλήθεια. Υπήρχε ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια, το οποίο δεν γνωρίζω πόσοι το γνωρίζουν. Είναι βαριά λέξη ο βιασμός. Αυτό το περιστατικό της τάραξε τον ψυχικό της κόσμο. Υπήρξαν διάφορα γεγονότα τα οποία την έκαναν να μην μπορεί να ηρεμήσει. Είχε φτιάξει τη ζωή της, είχε παιδάκια, αλλά δεν ήταν καλά. Είναι ζητήματα που θα εξεταστούν. Δεν προκύπτει από κάπου ότι η δολοφονία ήταν μία σχεδιασμένη ενέργεια εδώ και δύο χρόνια», δηλώνει ο δικηγόρος της 39χρονης, Θέμης Κωντελίδης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cykzijit0hk9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ