Ελλαδα

«Από το 2021 το θύμα δεχόταν ερωτικές πιέσεις από την 39χρονη»: Νέες πληροφορίες για το έγκλημα στη Χαλκίδα

Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η γυναίκα - Οδηγείται σήμερα στον ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας © (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Χαλκίδα: Το θύμα δεχόταν ερωτικές πιέσεις από τη 39χρονη - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

«Δυστυχώς, πρόκειται για ένα πολύ καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο έγκλημα. Η δράστης είχε παρακολουθήσει το θύμα, ήξερε τι ώρα φεύγει για να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε έξω από το σπίτι του και τον χτύπησε με δύο μαχαίρια που είχε φέρει μαζί της από το χωριό που απέχει περίπου 20 χλμ από τη Χαλκίδα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του άνδρα που έπεσε νεκρός το πρωί του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα μετά από πολλαπλές μαχαιριές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyk4oe77kqip)

«Το θύμα δεν μπόρεσε να γλιτώσει τη ζωή του παρ' ότι το 2021 είχε έρθει στο γραφείο μου προσπαθώντας να βρει μία λύση στις ερωτικές πιέσεις που δεχόταν από τη συγκεκριμένη κυρία, τις οποίες αρνιόταν από την πρώτη στιγμή, έχοντας ενημερώσει ο ίδιος τη σύζυγό του. Μετά, από συμβουλές δικές μου, ενημέρωσε και τον σύζυγο της, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι», τόνισε ο κ. Τάρτης.

«Φαίνεται ότι η εμμονή που είχε αποκτήσει η δράστης με το θύμα την οδήγησε σε αυτή την πράξη. Το θύμα είχε μετακομίσει στη Χαλκίδα σε μία προσπάθεια να αποφύγει και τις πιέσεις από τη δική της πλευρά», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyk7fwbwokwh)

Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, η σύζυγος του θύματος είναι «διαλυμένη». «Ήξερε αυτές τις παρενοχλήσεις, δεν περίμενε ποτέ να φτάσει σε αυτό το σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο σύζυγός της 39χρονης με κάλεσε να την εκπροσωπήσω, είναι σοκαρισμένος και ο ίδιος»

«Είναι σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, όπως και η οικογένειά της. Ο σύζυγός της με κάλεσε να την εκπροσωπήσω, είναι σοκαρισμένος και ο ίδιος. Είναι μία οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι σε μία κατάσταση σοκ, προσπαθεί να βάλει τη σκέψη της σε μία σειρά. Δεν έχει πει τα κίνητρα της και τον σκοπό της. Θα ζητήσουμε μία προθεσμία σήμερα για να μπορέσω να ενημερωθώ από τη φερόμενη δράστιδα», είπε από την πλευρά του ο κ. Θεμιστοκλής Κωντσιλίδης, δικηγόρος της 39χρονης.

Σύζυγος 43χρονου: Παρενοχλούσε τον άντρα μου, αλλά δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί

«Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η σύζυγος του 43χρονου άντρα.Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του.

Πλησίον του πτώματος, βρέθηκε γυναίκα έχουσα στα ενδύματα της αίματα, η οποία προσήχθη στο Τ.Α. Χαλκίδας και εξετάζεται σχετικά ως ύποπτη.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ