Ελλαδα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο από το «Γεννηματάς» - Επιστρέφει στην Κρήτη

Είχε δεχθεί σφαίρα στις 16 Δεκεμβρίου από τον «πιστολέρο» που διαφεύγει της σύλληψης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο από το «Γεννηματάς» - Επιστρέφει στη Κρήτη
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο από το «Γεννηματάς» - Επιστρέφει στη Κρήτη © (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 34χρονος - Είχε δεχθεί σφαίρα στις 16 Δεκεμβρίου από τον «πιστολέρο» που διαφεύγει της σύλληψης 

Ευχάριστα νέα από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματας» για την πορεία της υγείας του 34χρονου Δημήτρη από την Κρήτη, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο Γκάζι ξημερώματα, στις 16 Δεκεμβρίου, έξω από μπαρ.

Γκάζι
Γκάζι © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αύριο ο 34χρονος παίρνει το εξιτήριο 

Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αναμένεται αύριο, Δευτέρα (22.1), να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από περισσότερο από έναν μήνα νοσηλείας και να επιστρέψει στην Κρήτη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται πλέον από γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Διφεύγει της σύλληψης ο «πιστολέρο»

Υπενθυμίζεται ότι ο  34χρονος που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από τον 36χρονο «πιστολέρο», είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νεύρο πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τη Κρήτη δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Ο 36χρονος πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο τον 34χρονο Μαλιώτη, αλλά και τον αδερφό του Γιάννη και τον φίλο τους Φραγκίσκο, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy61flmb6u7l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ