Ελλαδα

«Σημειωτόν» σε Κηφισό και Κηφισίας - Δυσκολίες σε Παραλιακή, Πανεπιστημίου και Αττική Οδό

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας της τροχαίας σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η κίνηση τώρα στην Αθήνα: Μποτιλιάρισμα και δυσκολίες στους δρόμους το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2024

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτήν την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρο Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο έως την Πέτρου Ράλλη.

Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι μέχρι και Λίμνη Κουμουνδούρου αλλά και στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τον Φλοίσβο καθώς και από την έξοδο του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την πλατεία Ιππποδαμείας. Ομοίως, και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από Αγία Σκέπη έως Λεωφόρο Αλίμου. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο της Μεσογείων, στο ύψος της Πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Κατεχάκη μέχρι και την Αγία Βαρβάρα. Δυσκολίες στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη.

Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λ. Συγγρού από τη Λαγουμιτζή μέχρι τη Διάκου.

Δυσκολίες και στην Πανεπιστημίου.

Κίνηση τώρα: Ο χάρτης

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με την κίνηση, όπως καταγράφεται αυτήν την ώρα στην Αττική. 

«Σημειωτόν» σε Κηφισό και Κηφισίας - Δυσκολίες σε Παραλιακή, Πανεπιστημίου και Αττική Οδό

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ