Ελλαδα

Πρόταση δρόμος στη Λάρισα να πάρει το όνομα της Αλεξάνδρας Λάτα

Η 20χρονη σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 20χρονη Αλεξάνδρα - Κλαούντια Λάτα σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023
Η 20χρονη Αλεξάνδρα - Κλαούντια Λάτα σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023 © Facebook

Αλεξάνδρα Λάτα: Πρόταση δρόμος στη Λάρισα θα πάρει το όνομά της - Η 20χρονη σκοτώθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Οδός στη Λάρισα προτείνεται να πάρει το όνομα «Αλεξάνδρα Λάτα» προς τιμήν της 20χρονης κοπέλας που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, η 3η κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων θα φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, την πρόταση μετονομασίας της οδού «Σόλωνα» στη συνοικία της Νέας Σμύρνης σε «Αλεξάνδρα Λάτα». Η 20χρονη κοπέλα ήταν κάτοικος της συγκεκριμένης συνοικίας. 

Η πρόταση για τη μετονομασία της οδού αποφασίσθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 3ης Κοινότητας τον περασμένο Μάιο και πρόσφατα, η Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, οδών και πλατειών για τον νομό Λάρισας δέχθηκε κατά πλειοψηφία την πρόταση για μετονομασία της οδού Σόλωνα σε οδό «Αλεξάνδρας Λάτα». Σύμφωνα με την απόφαση της 3ης Κοινότητας, η μετονομασία επιλύει παράλληλα και το θέμα της σύγχυσης με την οδό Σόλωνος, στην ίδια συνοικία (πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Σμύρνης).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ