Ελλαδα

Πέθανε ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Σε ηλικία 56 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας
Ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας © Facebook

Βασίλης Θώδας: Πέθανε ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών

Ο Βασίλης Θώδας, τέως δήμαρχος Ζωγράφου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών. Ο Βασίλης Θώδας έδωσε σκυτάλη στη νέα δήμαρχο πριν από λίγες ημέρες. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, είχε κάνει εισαγωγή σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση στεφανιογραφίας, κατά τη διάρκεια της οποίας πέθανε.

Mε το τέλος του 2023, ολοκληρώνεται και η θητεία μου ως Δήμαρχος Ζωγράφου και θα ήθελα με ένα σύντομο σημείωμα, να...

Posted by Βασίλης Θώδας, Δήμαρχος Ζωγράφου on Thursday, December 28, 2023

Βασίλης Θώδας: Ποιος ήταν ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου

Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στις γειτονιές του Ζωγράφου, έπαιξε μπάλα στις αλάνες του, έκανε τις πιο δυνατές του φιλίες και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 4o Λύκειο.

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα «ΕΕ και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων. Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Απόψε το βράδυ τα Ιλίσια μίλησαν. Οι Ιλισιώτες και οι Ιλισιώτισες έστειλαν μήνυμα νίκης σε όλη την Πόλη μας! Άπό τις 8...

Posted by Βασίλης Θώδας, Δήμαρχος Ζωγράφου on Wednesday, October 4, 2023

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού. Τον Ιούνιο του 2019 εξελέγη δήμαρχος Ζωγράφου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ