Ελλαδα

Ζεφύρι: Τα παιδιά προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά από τη μητέρα τους

Μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας και κορδέλα με την οποία έχει αποκλειστεί η περιοχή
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Ζεφύρι: Ποια η κατάσταση της 45χρονης που της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της - Με εγκαύματα και τα παιδιά

Διασωληνωμένη παραμένει στο νοσοκομείο η 45χρονη, θύμα του άγριου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (8.1) στο Ζεφύρι. Ο 51χρονος σύζυγός της την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Τα παιδιά φέρεται να κοιμούνταν όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της μητέρας τους. Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι έτρεξαν στο σαλόνι και είδαν τη μητέρα τους να προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες από το κορμί της. Τα παιδιά προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, αποκτώντας και εκείνα εγκαύματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy9fftks33m1)

Ζεφύρι: Με εγκαύματα και τα παιδιά - Προσπάθησαν να βοηθήσουν την 45χρονη

Στις εικόνες που κατέγραψε το Live News από το σπίτι διακρίνονται πατημασιές στα αποκαΐδια, ενώ έξω στο μπαλκόνι κουβέρτες και παπλώματα βρίσκονταν πεταμένα. Αυτά είναι τα μέσα που χρησιμοποίησαν τα παιδιά για να βοηθήσουν τη μητέρα τους. 

«Απορούνε πώς έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό… Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνάγανε καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα το τι έγινε 7 η ώρα το πρωί κανείς δεν ξέρει», δήλωσε στο Mega ξάδελφος του δράστη και πρόσθεσε: «Μόνο τα παιδιά ξέρουνε. Ο ένας τον έχουν μέσα, έχει εγκαύματα, ο άλλος είναι καμένος στα χέρια. Προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά από τη μητέρα και αρπάξανε και τα παιδιά. Η γυναίκα λένε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει πολλά εγκαύματα. Περιμένουμε και εμείς κάποια απάντηση από τους γιατρούς».

Η 45χρονη μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και με σοβαρά εγκαύματα, αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ λίγο αργότερα κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε. Η 45χρονη υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ο 51χρονος σύζυγός της έχει ήδη συλληφθεί.

Ζεφύρι: Εικόνες από τις στάχτες στο εσωτερικό του σπιτιού

Η εκπομπή Live News κατέγραψε εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού. Στάχτες, καπνός που έχει μαυρίσει τοίχους και πεταμένες κουβέρτες διακρίνονται στα πλάνα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy9fdizo2dxd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ