Ελλαδα

Μεσολόγγι: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Σημείο - κλειδί ο 51χρονος επιχειρηματίας που θα συναντούσε τον 31χρονο

Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου - Σημείο - κλειδί ο 51χρονος επιχειρηματίας που θα συναντούσε τον 31χρονο

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο, Δευτέρα, οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Πρόκειται για τον νεαρό άνδρα, ο οποίος έφυγε για να συναντήσει έναν 51χρονο επιχειρηματία της πόλης και έκτοτε, η τύχη του αγνοείται.

Ο επιχειρηματίας, είχε προσαχθεί το Σάββατο στα γραφεία της Ασφάλειας Μεσολογγίου, πλην όμως αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή στην εξαφάνιση του Μπάμπη. Ωστόσο, συνελήφθη για παράνομη κατοχή μαχαιριού και αργά το απόγευμα της Κυριακής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Μεσολογγίου ζητώντας προθεσμία για αύριο, Δευτέρα.

Οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου αναζητούν την αλήθεια 

Οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου, ζητούν κάθε είδους πληροφορία από οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό: «Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Πέμπτη. Παρακαλώ όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία ή πλάνο από κάμερα ασφαλείας να ενημερώσει τις αρχές. Φοβόμαστε για την υγεία του αδελφού μας», ανέφερε σε δήλωση της νωρίτερα η μια εκ των δύο αδελφών του αγνοούμενου η οποία μαζί με τη μητέρα της, πήγανε στο τμήμα προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη των ερευνών.

Τα σωστικά συνεργεία, μεταξύ αυτών αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χειριστής drone αλλά και ιδιώτες διασώστες μαζί με τον δικό τους εκπαιδευμένο σκύλο, ερεύνησαν χθες διάφορα σημεία εξωτερικά της πόλης του Μεσολογγίου, κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάποιο εύρημα.

Στην ευρύτερη περιοχή όπου πραγματοποιήθηκαν οι έρευνες, εντοπίστηκε για τελευταία φορά το σήμα του κινητού του Μπάμπη, αργά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Έκτοτε, το τηλέφωνο έκλεισε. «Ο γιος μου δεν θα έφευγε ποτέ χωρίς να με ειδοποιήσει» ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου η μητέρα του, κα. Γεωργία. Ο γιος της, εδώ και καιρό ζει και εργάζεται στην Ιταλία, σε μια εταιρία φωτοβολταϊκών. Είχε έρθει στις 20 Δεκεμβρίου για τις εορτές και αύριο, Δευτέρα, να αναχωρούσε για να επιστρέψει στην Ιταλία.

Η σχέση του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου με τον 51χρονο επιχειρηματία

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο επιχειρηματίας, που διατηρούσε καλές σχέσεις με το θύμα, ίσως γνωρίζει περισσότερα από όσα έχει πει. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας του 31χρονου, ο γιος της, είχε δανείσει στον επιχειρηματία 17.000 ευρώ, χρήματα τα οποία όμως ουδέποτε επέστρεψε ο 51χρονος άνδρας. Ανά διαστήματα, ο Μπάμπης τον καλούσε στο τηλέφωνο και του ζητούσε να του επιστρέψει τα χρήματα, όμως μέχρι σήμερα, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν πως η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν προκύπτει από πουθενά κάποιο εύρημα που να δείχνει πως ο Μπάμπης, εξαφανίστηκε μόνος του, οικειοθελώς.