Ελλαδα

Ξεκινάει τη Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Στο εδώλιο 26 κατηγορούμενοι - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκινάει τη Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό
Ξεκινάει τη Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό © (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Κολωνός - βιασμός 12χρονης: Τη Δευτέρα ξεκινάει η δίκη - Στο εδώλιο 26 κατηγορούμενοι - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν 

Αρχίζει τη Δευτέρα (8.1) σε αίθουσα του Εφετείου Αθηνών, η πολυαναμενόμενη δίκη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στο εδώλιο θα καθίσουν 26 άτομα, με βασικούς κατηγορούμενους τη μητέρα της ανήλικης και τον 54χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ.

Εγκέφαλος της δυσώδους υπόθεσης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο 54χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ από τον Κολωνό που κατηγορείται για το βιασμό κατ΄εξακολούθηση, τη διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, παιδική πορνογραφία και οπλοκατοχή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy8mhcypayw1)

Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τόνισε η δικηγόρος της 12χρονης

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονης, δήλωσε ότι: «Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θέλει και περιμένει να τιμωρηθούν όλοι όσοι το έβλαψαν, γιατί πλέον έχει συνειδητοποιήσει τις της έχει συμβεί. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη και τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι».

Σύμφωνα με το βούλευμα των δικαστών, η μητέρα της 12χρονης διέθετε έναντι αμοιβής σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στην δικογραφία ηλεκτρονικό υλικό με την γυμνή κόρη της.

Κολωνός: Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν Μίχος, μητέρα και «πελάτες»

Ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για βιασμό του κοριτσιού καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου. Στο βούλευμα οι δικαστές ανέφεραν πως η μητέρα της 12χρονης διέθετε έναντι αμοιβής σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στην δικογραφία ηλεκτρονικό υλικό με το παιδί της γυμνό.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι αποκαλούμενοι «πελάτες του Μίχου», άνδρες που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ