Ελλαδα

Στη φυλακή ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τι υποστήριξε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι πραγματικά συνέβη με την υπόθεση του προγραμματιστή στην Ανάβυσσο
Τι πραγματικά συνέβη με την υπόθεση του προγραμματιστή στην Ανάβυσσο (φωτογραφία αρχείου) © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του - Η απολογία του για το έγκλημα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι του πατέρα του, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31.12) στο διαμέρισμα της οικογένειας, στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία φέρεται ενώπιον του ανακριτή να δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα, ενώ επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς περί ακραίας βίας που βίωνε η οικογένεια από τον πατέρα. Για το μοιραίο βράδυ ο κατηγορούμενος φαίνεται να ισχυρίζεται πως ο πατέρας του ήταν μεθυσμένος, τον χτύπησε και ότι ο ίδιος φοβούμενος μήπως το θύμα στραφεί για άλλη μία φορά σε βάρος της μητέρας του, πήρε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα με πρόθεση όχι να τον σκοτώσει αλλά να τον σταματήσει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy4fhxzkk44x)

Τους ισχυρισμούς του γιου της για κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος φαίνεται να επιβεβαιώνει και η μητέρα, η οποία έχει υποστηρίξει πως ο άνδρας της ήταν βίαιος απέναντι στην ίδια αλλά και στα παιδιά τους. Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά την απολογία του 35χρονου έκριναν τον κατηγορούμενο προφυλακιστέο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy3dmbsdw1r5)

Πατροκτονία στο Περιστέρι: Στη φυλακή ο 35χρονος - Το χρονικό

Ο 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση και παραδόθηκε. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη.

Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει τη μητέρα του. Ο γιος κατάφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στο μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση του ο δράστης, ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στη μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά. Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς μάλιστα, έφυγε από το σπίτι η μικρότερη αδελφή του δράστη, η οποία μένει μόνη της. Σε βάρος του 35χρονου σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy3bqinoz0g9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ