Ελλαδα

Η απάντηση Καπουτζίδη στην ομοφοβική επίθεση Βελόπουλου: «Ενημερώστε τον ότι πήγα στρατό»

H ανάρτηση του ηθοποιού με...ολίγο από «Θεοπούλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Καπουτζίδης απάντησε για το «δεν τον ξέρω» του Γιάννη Σμαραγδή
Γιώργος Καπουτζίδης © NDP

Καπουτζίδης: Η απάντηση σε Βελόπουλο

Την εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη την Τετάρτη (3/1) στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα ακολούθησε η απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάει στρατό, κάνοντας ομοφοβικά υπονοούμενα. 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου, μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια, πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Αφορμή ήταν όπως φαίνεται η χθεσινή αναφορά του ηθοποιού και σκηνοθέτη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου μεταξύ άλλων είπε: «Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Αυτό κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτό σαν ιατρική ανακάλυψη είναι πιο σημαντικό».

Η απάντηση Καπουτζίδη

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε», ο Γιώργο Καπουτζίδης απάντησε για τη θητεία του στον στρατό. «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα το Φεβρουάριο του2001. Υπηρέτησα 23 μήνες, ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα από τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, κι από κει στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ. Αυτά και καλή χρονιά» Ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η απάντηση Καπουτζίδη στην ομοφοβική επίθεση Βελόπουλου: «Ενημερώστε τον ότι πήγα στρατό»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ