Ελλαδα

Αγωνία για την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη

Έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκυος σε σκοτεινό δωμάτιο
Θεσσαλονίκη - Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου την Πρωτοχρονιά © Unsplash / 🇸🇮 Janko Ferlič

Θεσσαλονίκη - Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου την Πρωτοχρονιά: Φέρεται να έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της με χρηματικό ποσό

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με το grtimes.gr, την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα της την Τρίτη (2.1) στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς. Η 41χρονη φέρεται να πήρε ένα υψηλό χρηματικό ποσό από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της και να εξαφανίστηκε. Λίγο πριν είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφο και τη μητέρα της.

Ο σύντροφος της 41χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την εξαφάνιση της γυναίκας. «Ξύπνησα στις 09:00 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί». Η γυναίκα φέρεται να πήρε περίπου 5.000 ευρώ. 

Η 41χρονη έχει ακόμα μια κόρη 13 ετών και ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα. Ακόμη δεν έχει εκδοθεί Missing Alert για την εξαφάνισή της. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ