Ελλαδα

Στον εισαγγελέα ανήλικος που προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

Φέρεται να χτυπούσε συστηματικά και την μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτ. αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κρήτη: Ανήλικος προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του 

Για ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται ένας 16χρονος Ρουμάνος στο Ηράκλειο ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του και να χτυπούσε την μητέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Creta24 μια 35χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία προσέφυγε στην αστυνομία, ζητώντας την προστασία εκείνης και της κόρης της.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του. Ο τελευταίος μάλιστα έλειπε από το σπίτι όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Σωτήρια στάθηκε χθες η παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Όπως είπε στις Αρχές η 35χρονη, η ίδια λιποθύμησε από τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο σώμα και όταν συνήλθε είδε τον ανήλικο γιο της να προσπαθεί να πνίξει την ανήλικη κόρη της.

Με πληροφορίες από Creta24

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ