Ελλαδα

35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο Περιστέρι - Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για να συλληφθεί

Ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί στη μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο Περιστέρι - Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για να συλληφθεί
35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο Περιστέρι - Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για να συλληφθεί © Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Περιστέρι: Μαχαίρωσε τον 62χρονο πατέρα του ένας 35χρονος - Ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί στη μητέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, όταν 35χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία για να συλληφθεί.

Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο παρελθόν η 66χρονη μητέρα του δράστη και σύζυγος του θύματος είχε κάνει καταγγελίες για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο, ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

Ο δράστης ανέφερε πως ο πατέρας του επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του 

Κατά την σύλληψή του από την αστυνομία, ο δράστης φέρεται να υποστήριξε το ιστορικό της κακοποίησης της μητέρας του, ενώ ανέφερε πως μαχαίρωσε τον ίδιο του τον πατέρα καθώς ο 62χρονος ήταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της τα ξημερώματα της Κυριακής (31.12).

Ο δράστης διεκομισθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι.

Πρόκειται για οικογένεια που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά είχαν πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy2bmevhh1vt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY