Ελλαδα

Άγνωστος άνοιξε τρύπα σε διπλανό τοίχο και «άδειασε» κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας

Μέσα σε 6 λεπτά είχε αδειάσει τα συρτάρια αναφέρουν οι ιδιοκτήτες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγνωστος άνοιξε τρύπα σε διπλανό τοίχο και «άδειασε» κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας © Instagram/Prigipo
Άγνωστος άνοιξε τρύπα σε διπλανό τοίχο και «άδειασε» κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας © Instagram/Prigipo

Ληστεία: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας - Μέσα σε 6 λεπτά είχε αδειάσει τα συρτάρια αναφέρουν οι ιδιοκτήτες 

Ληστεία με κινηματογραφικό σενάριο έλαβε χώρα σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστος άνοιξε τρύπα στον τοίχο του κοσμηματοπωλείου και με γρήγορες κινήσεις άδειασε ό,τι υπήρχε στα συρτάρια και εν συνεχεία έγινε καπνός.

Η διάρρηξη σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη, ενώ βάσει όσων υποστηρίζει η επιχείρηση «Πριγκιπώ», ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και μέσα σε διάστημα 6 λεπτών πήρε σχεδόν τα περισσότερα κοσμήματα που υπήρχαν στα ράφια.

Μετά την εισβολή του διαρρήκτη, έξω από το κατάστημα υπάρχουν τούβλα και άλλα οικοδομικά υλικά όπως φαίνεται στις εικόνες και τα βίντεο, για να καταφέρουν να μπαλώσουν την τρύπα που δημιουργήθηκε.

Η ανακοίνωση της επιχείρησης

«Λίγο πιο ψύχραιμα να σας πω το εξής: έχουμε το ένα το άλλο. ΜΟΝΟ.

Κατά τα άλλα, να σας πω τα προφανή: δεν έχουμε απόθεμα παρά μόνο ελάχιστα πράγματα που άφησε πίσω του ο κλέφτης στα 6 λεπτά που άδειαζε τα συρτάρια μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ό,τι έχει το e-shop μας και να το κατεβάσουμε στο μαγαζί για τις επόμενες δύο ημέρες ώστε και εσείς τα δώρα σας να πάρετε και να πιστέψουμε πως δεν είναι μάταια όλα όσα κάνουμε.

Για την ιστορία: το Πριγκιπώ δεν είναι μια επιχείρηση «χρυσορυχείο» όπως κάπου πήρε το μάτι μου. Είναι μια μικρή επιχείρηση που αυτοχρηματοδοτείται, με μικρό περιθώριο κέρδους που δε μας αφήνει περιθώρια για «ατυχίες». Και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ντράμα. Έχω κάνει αυτή την επιλογή πολύ συνειδητά. Ωστόσο, το 2023 μας έφτασε στα άκρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά ούτως ή άλλως. Θες ανοιχτήκαμε και δεν το είχαμε; Θες η ακρίβεια που μας τσάκισε όλους; Όλα μαζι ίσως, ένα μιξ. Μετά από πολύ κόπο φτιάξαμε ένα απόθεμα για τα Χριστούγεννα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, να ρολάρει η δουλειά μας μιας και έπονται μετακομίσεις. Ε, μας χάλασε τα πλάνα μας ο κλέφτης!

Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε εμάς να καθαρίζουμε το υλικό που άφησε η σήμανση, με μουσική και κάνοντας manifestation: θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρουμε πως. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το ένα το άλλο.

Μάλλον θα ανοίξουμε αύριο. Θα σας ενημερώσουμε.

Άντε, και καλή μας χρονιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ