Ελλαδα

Ένας 21χρονος πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια στον Βόλο και τράκαρε με περιπολικό

Του είχαν αφαιρέσει, μάλιστα, τις πινακίδες για άλλη παράβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Βόλος: 21χρονος πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό - Του είχαν αφαιρέσει, μάλιστα, τις πινακίδες για άλλη παράβαση

Στιγμές fast and the furious έζησε ένας 21χρονος στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου. Ο νεαρός άνδρας οδήγησε το αυτοκίνητό του παρά το γεγονός πως του είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες για άλλη παράβαση και προχώρησε σε σειρά παραβάσεων.

Ειδικότερα, παραβίασε 12 κόκκινα φανάρια και κατέληξε να τρακάρει με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του gegonota.news, ο 21χρονος έκανε διάφορους επικίνδυνους ελιγμούς σε κεντρική λεωφόρο του Βόλου. Όταν οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά εκείνος επιτάχυνε και προσπάθησε να τους αποφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη σχεδόν στον μισό Βόλο και εν τέλει ο 21χρονος εγκλωβίστηκε σε στενό απομακρυσμένης συνοικίας και κατοπίν τράκαρε με το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο με στόχο να ξεφύγει. Αφού ξέφυγε από το μπλόκο ο νεαρός οδηγός πήγε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη.

Ακολούθως, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε μέχρι χθες καθώς το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Στη συνέχεια, στο Αυτόφωρο καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια ενώ του αφαιρέθηκε για έξι μήνες η άδεια οδηγήσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ