- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Δευτέρα - Πού θα έχει βροχές και παγετό
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Δευτέρα - Πού θα έχει βροχές και παγετό - Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός αύριο, Δευτέρα, με πιθανότητα λίγων βροχών μέχρι το πρωί στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη όπου μέχρι το πρωί είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Παγετός θα επικρατήσει τη νύχτα και νωρίς στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 10-11, στην Ήπειρο από -1 έως 13-14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 14-16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 15-16 έως βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.
Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα επικρατήσουν πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
Στο νότιο Αιγαίο παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στην Κρήτη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Στα βόρεια το μεσημέρι έως 12 βαθμούς, στις υπόλοιιπες περιοχές έως 16 βαθμούς, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Παγετός προβλέπεται στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από (μείον) -01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Εύβοια.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικές θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα Δωδεκάνησα από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκρυβε μεγάλες ποσότητες γύρω από το σπίτι του
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Τα απαιτούμενα προσόντα και τα αθλήματα που θα εξεταστούν οι ενδιαφερόμενοι
Εξιτήριο για την Αφροδίτη Νέστορα μετά από 2 εβδομάδες
Οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία του στην ανακρίτρια
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι δήλωσε μετά την αποχώρησή της από το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο
Δύο ακόμη άνθρωποι παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση
Σε ποιες περιοχές χτυπούσαν οι δράστες
Νέα δωρεάν εφαρμογή που συνδέει σε πραγματικό χρόνο οδηγούς που αφήνουν μία θέση με εκείνους που την αναζητούν
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και εάν προκύπτει επικινδυνότητα από τις εργασίες
Συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού
«Με άρπαξε από το λαιμό, χτυπούσε στα τυφλά», αποκάλυψε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ζητούν οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, τα βασικά αιτήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ηθοποιός πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.