Ελλαδα

Συγκίνηση στο «Ελπίδα»: «Ιπτάμενοι» πυροσβέστες ντύθηκαν άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα στα παιδιά

Ανέβηκαν στα μπαλκόνια του Ογκολογικού Νοσοκομείου, στόλισαν το κτίριο και μοίρασαν στιγμές χαράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ογκολογική Μονάδα Ελπίδα: Πυροσβέστες μοίρασαν δώρα στα παιδιά ντυμένοι άγιοι Βασίληδες
Ογκολογική Μονάδα Ελπίδα: Πυροσβέστες μοίρασαν δώρα στα παιδιά ντυμένοι άγιοι Βασίληδες © Instagram

Ογκολογική Μονάδα Ελπίδα: Πυροσβέστες μοίρασαν δώρα στα παιδιά ντυμένοι άγιοι Βασίληδες - Συγκίνηση και πολύ όμορφες στιγμές 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, Έλληνες Πυροσβέστες μεταμφιέστηκαν σε Άγιους Βασίληδες προκειμένου να κάνουν έκπληξη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα. Σε βίντεο που ανέβασε η Γεωργία Παράσχου στο Instagram βλέπουμε ιπτάμενους πυροσβέστες να κατεβαίνουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο για να δώσουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά που νοσηλεύονται μαζί με τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη.

Συγκίνηση: Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα

Το κείμενο της ανάρτησης της Παράσχου ανέφερε:

«Κάθε χρόνο οι Πυροσβέστες μας ντύνονται Άγιοι Βασίληδες για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα! Ιπτάμενοι πυροσβέστες κατεβαίνουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο για να δώσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στα παιδιά μαζί με τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη. 

Με όλους αυτούς τους πυροσβέστες, το καλοκαίρι βρισκόμαστε στα πύρινα μέτωπα της χώρας μαζί τους μέσα στα πεδία για να σώσουμε ο,τι σώζεται. Σας ευχαριστούμε.

Αυτές οι πρωτοβουλίες, μικρές, μεγάλες, αθόρυβες ή μη, όπως τις κρίνει ο καθένας μας, έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο υπάρχει ελπίδα. Και αυτές οι οικογένειες που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα μας χρειάζονται δίπλα τους όλο τον χρόνο!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ