Ελλαδα

Γνώριμος των Αρχών ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Έχει καταδικαστεί στο παρελθόν και για απόπειρα βιασμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη
Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη

Νεοχωρούδα: Γνώριμος των Αρχών ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών - Καταγγελίες για πλήθος σεξουαλικών επιθέσεων σε γυναίκες

Βαρύ ποινικό παρελθόν έχει ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεοχωρούδα του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη και είχε συλληφθεί από τις Αρχές.

Τον Οκτώβριο του 2015 κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις αφού μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Την ίδια χρονιά, μάλιστα, αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες στην Αλεξανδρούπολη σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 ακολούησε απόπειρα βιασμού της 20χρονης φοιτήτριας, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Το θύμα κατήγγειλε τον 37χρονο και η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε η νεαρή κοπέλα σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε:

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ