Ελλαδα

«Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν» - Τι είπε στην απολογία του ο 18χρονος που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

Τι είπε σχετικά με τη φωτοβολίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απολογήθηκε ο 18χρονος που ομολόγησε πως έριξε τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στο Ρέντη
Απολογήθηκε ο 18χρονος που ομολόγησε πως έριξε τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στο Ρέντη © Eurokinissi

Ρέντη: Τι είπε στην απολογία του ο 18χρονος - Τι είπε σχετικά με τη φωτοβολίδα

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 18χρονου που ομολόγησε πως έριξε την φωτοβολίδα, η οποία τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια του Ρέντη.

Όπως τόνισε «δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκοπός του, όπως δήλωσε, ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα επάνω. Το γεγονός ότι δεν ήξερε να την χρησιμοποιεί, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε ως αποτέλεσμα αυτή να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει τον αστυνομικό στο πόδι. Στην απολογία του δήλωσε συντετριμμένος και ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο 18χρονος η φωτοβολίδα που έριξε είχε πορτοκαλί χρώμα κάτι που μπορεί να αποδείξει αν ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό ή όχι, αφού έπεσαν κι άλλες στο σημείο.

Ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ