Ελλαδα

Στον Νίκο Κλειδώνη ανήκει ο σκελετός που εντοπίστηκε στο Κορωπί

Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τον Αύγουστο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 46χρονος προγραμματιστής Νίκος Κλειδώνης αγνοείται από τις 28 Αυγούστου
Ανοιχτό το ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στον 46χρονο προγραμματιστή που χάθηκε από το Κορωπί

Κορωπί: Στον Νίκο Κλειδώνη ανήκει ο σκελετός που εντοπίστηκε - Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τον Αύγουστο

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στο «θρίλερ» με τον σκελετό που είχε εντοπίστει στο Κορωπί στις αρχές Νοεμβρίου αφού επιβεβαιώθηκε πως ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη, τον 46χρονο προγραμματιστή που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τον Αύγουστο.

Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 03/11/2023 σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Σήμερα, 08/12/2023, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κλειδώνης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 28/08/2023 από την περιοχή του Κορωπίου.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη στις 04/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Κλειδώνη που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ