Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από την Καλλιθέα

Πληροφορίες ότι επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών από την Καλλιθέα
Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση των κοριτσιών από την Καλλιθέα

Εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών από την Καλλιθέα - Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό τους

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό δύο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου 2023 από την περιοχή της Καλλιθέας. Ήδη το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 30 Νοεμβρίου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Καλλιθέας, Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών, οι οποίες φαίνεται να επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 30.11 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα, μπεζ μπλούζα, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρη ζακέτα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Σ.,13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Π., 14 ΕΤΩΝ

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Thursday, November 30, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ