- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρή 92χρονη σε γηροκομείο - Ήπιε καθαριστικό αντί για νερό
Τρεις συλλήψεις μετά τον θάνατο της ηλικιωμένης
Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων για τον θάνατο μιας 92χρονης - Κατανάλωσε καθαριστικό αντί νερού με τα φάρμακά της.
Ο 53χρονος ιδιοκτήτης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Ηράκλειο, η 28χρονη προσωρινά υπεύθυνη της μονάδας και μια 23χρονη νοσηλεύτρια συνελήφθησαν μετά τον θάνατο 92χρονης, που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη μονάδα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.
Σύμφωνα με καταγγελία στην αστυνομία συγγενικού της προσώπου, στη γυναίκα, προκειμένου να πάρει τα χάπια της, αντί για νερό δόθηκε καθαριστικό-απολυμαντικό.
Η γυναίκα εξέπνευσε το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ αστυνομικοί αφού συνέλαβαν τα τρία άτομα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, προχώρησαν και στην κατάσχεση του μπουκαλιού με το υγρό, στο οποίο θα γίνει ανάλυση.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α' Α.Τ Ηρακλείου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.