Ελλαδα

Στον εισαγγελέα ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας

Για την δολοφονία της 43χρονης πρώην συντρόφου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον εισαγγελέα ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας

Σαλαμίνα: Στον εισαγγελέα ο 71χρονος γυναικοκτόνος - Για την δολοφονία της 43χρονης πρώην συντρόφου του

Ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο 71 ετών άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε με δύο βολές την 43χρονη σύντροφό του μέσα στο πατρικό της σπίτι στη Σαλαμίνα, χθες, Τρίτη, το ξημέρωμα.

Ο δράστης εντοπίστηκε έπειτα από ανθρωποκυνηγητό χθες το απόγευμα στα Καμίνια, μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης, το οποίο είχε κλέψει μετά την τελευταία τους διαμάχη.

Ομολόγησε πως ήταν αυτός που σκότωσε την επί 7 χρόνια σύντροφό του επειδή, όπως υποστήριξε, κατάλαβε ότι έβλεπε άλλον άνδρα.

Μάλιστα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, αμέσως μετά το φονικό σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό πήγε και ήπιε καφέ με τους φίλους του χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για το τι έχει προηγηθεί.

Ο ίδιος σύμφωνα με αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση εμφανίζεται κυνικός χωρίς να έχεις συνειδητοποιήσει το κακό που έκανε, οτι δηλαδή αφαίρεσε τη ζωή της 43χρονης Γεωργίας και άφησε μόνο του στη ζωή τον 15χρονο γιο της.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία σημειώθηκε στο πατρικό σπίτι της 43χρονης Γεωργίας στην περιοχή της Σαλαμίνας. Τρεις ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου η γυναίκα αφού κακοποιήθηκε και ξυλοκοπήθηκε -για μια ακόμη φορά- βάναυσα από τον 71 ετών σύντροφο της, τον κατήγγειλε στο τοπικό τμήμα της Σαλαμίνας για ενδοοικογενειακή βία και κατέθεσε σε βάρος του έγκλιση.

Οι έρευνες που ακολούθησαν στα πλαίσια του αυτοφόρου δεν είχαν αποτέλεσμα. Η ενέργεια αυτή της 43χρονης, σε συνδυασμό με τον έφυγε από το σπίτι τους για να πάει να μείνει για λόγους ασφαλείας με τη μητέρα της, τον εξόργισαν και πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα έστησε ενέδρα στο σπίτι και αφού χτύπησε το κουδούνι της πόρτας του σπιτιού λογομάχησε με τη 43χρονη και έπειτα από 1 με 2 λεπτά την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για να εξηγήσει ενώπιον του ανακριτή Πειραιά τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ