Ελλαδα

«Γιατί να την αφήσω;» - Αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα

Τι είπε στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Γιατί να την αφήσω;» - Αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος γυναικοκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς

Κυνικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα, ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη (5/12) στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Ο 71χρονος αφού δολοφόνησε την άτυχη Γεωργία, πήρε το ferry boat για το Πέραμα και πήγε για καφέ σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ενώ από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του δεν έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας.

Όπως ισχυρίζεται, λίγες ημέρες πριν την δολοφονία έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα. Μη μπορώντας να ανεχτεί αυτές τις εξελίξεις αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε και συνέχισε:

«Γιατί δηλαδή να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;».

Ακόμη, ως προς το όπλο του εγκλήματος, μία καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα, ο 71χρονος υποστήριξε ότι την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό άνδρα.

Σαλαμίνα: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, περίμενε να φύγει το παιδί της 43χρονης για το σχολείο και εν συνεχεία, της χτύπησε το κουδούνι. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν για λίγα λεπτά και αμέσως μετά, σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Η γυναίκα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σωριασμένη, σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της, εντοπίστηκαν δύο κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στα λιμάνια της Σαλαμίνας στήθηκαν μπλόκα προκειμένου να εντοπιστεί ο κατηγορούμενος.

Τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, ήταν γνωστά στις αρχές και αυτό διότι μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2 του μήνα, η 43χρονη Γεωργία, τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά. Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από την 43χρονη, να φύγει από το σπίτι του διέμενε, ενώ της ζήτησαν να κατεβάσει και την ειδική εφαρμογή που πρόσφατα εγκαινίασε η ΕΛ.ΑΣ. και αφορά τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για την εφαρμογή «κουμπί πανικού» που κατεβάζουν όλα τα θύματα βίας και μόλις αντιμετωπίσουν κίνδυνο, το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσουν ένα πλήκτρο στην οθόνη του κινητού και αμέσως ενημερώνεται η αστυνομία με αποτέλεσμα άμεσα να βρίσκονται στο σημείο.

Ωστόσο, η 43χρονη Γεωργία, σήμερα το πρωί δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, αφού ο δράστης, έπειτα από ελάχιστα λεπτά με έντονο διαπληκτισμό, τράβηξε το όπλο του και την πυροβόλησε δύο φορές από μικρή απόσταση.

Το ζήτημα που έχει ανακύψει ωστόσο, αφορά το γεγονός ότι η 43χρονη τον είχε καταγγείλει μόλις πριν από τρία 24ωρα για κακοποιητική συμπεριφορά. Ο άνθρωπος αυτός, κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί σαν να μην έχει συμβεί τίποτε και ήδη, η έρευνα για το πως εξελίχθηκε η καταγγελία της 43χρονης έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxghdslo8v5d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ