Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία τη δολοφόνησε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης © Eurokinissi/ Βασίλης Παπαδόπουλος

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης - Τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά

Μπλόκο στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 71χρονος Χ.Π. πραγματοποίησαν νωρίτερα αστυνομικοί στο Κερατσίνι, ακινητοποιώντας τον άνθρωπο ο οποίος φέρεται να κρύβεται πίσω από τη γυναικοκτονία της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα, νωρίς σήμερα, Τρίτη (5.12), το πρωί. Να σημειωθεί ότι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε την γυναίκα.

Ο φερόμενος ως δράστης, επέβαινε στο αυτοκίνητο της 43χρονης συντρόφου του, το οποίο όπως είχε καταγγείλει η ίδια η γυναίκα, είχε κλέψει τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου, έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό κατά τον οποίο μάλιστα ο κατηγορούμενος χτύπησε τόσο την ίδια όσο και τον 15χρονο γιο της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxgkx5bu4gl5)

Προφανώς ο 71χρονος φερόμενος ως δράστης είχε προλάβει να περάσει με το φέρι της γραμμής από τη Σαλαμίνα στον Πειραιά και οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να κινείται σε δρόμο του Κερατσινίου, όπου το ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Αυτή την ώρα, συνοδεία αστυνομικού ο 71χρονος μεταφέρεται στο τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση για την στυγερή δολοφονία.

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά
Η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά © Facebook

Σαλαμίνα: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, περίμενε να φύγει το παιδί της 43χρονης για το σχολείο και εν συνεχεία, της χτύπησε το κουδούνι. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν για λίγα λεπτά και αμέσως μετά, σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Η γυναίκα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σωριασμένη, σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της, εντοπίστηκαν δύο κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στα λιμάνια της Σαλαμίνας στήθηκαν μπλόκα προκειμένου να εντοπιστεί ο κατηγορούμενος.

Τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, ήταν γνωστά στις αρχές και αυτό διότι μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2 του μήνα, η 43χρονη Γεωργία, τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά. Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από την 43χρονη, να φύγει από το σπίτι του διέμενε, ενώ της ζήτησαν να κατεβάσει και την ειδική εφαρμογή που πρόσφατα εγκαινίασε η ΕΛ.ΑΣ. και αφορά τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για την εφαρμογή «κουμπί πανικού» που κατεβάζουν όλα τα θύματα βίας και μόλις αντιμετωπίσουν κίνδυνο, το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσουν ένα πλήκτρο στην οθόνη του κινητού και αμέσως ενημερώνεται η αστυνομία με αποτέλεσμα άμεσα να βρίσκονται στο σημείο.

Ωστόσο, η 43χρονη Γεωργία, σήμερα το πρωί δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, αφού ο δράστης, έπειτα από ελάχιστα λεπτά με έντονο διαπληκτισμό, τράβηξε το όπλο του και την πυροβόλησε δύο φορές από μικρή απόσταση.

Το ζήτημα που έχει ανακύψει ωστόσο, αφορά το γεγονός ότι η 43χρονη τον είχε καταγγείλει μόλις πριν από τρία 24ωρα για κακοποιητική συμπεριφορά. Ο άνθρωπος αυτός, κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί σαν να μην έχει συμβεί τίποτε και ήδη, η έρευνα για το πως εξελίχθηκε η καταγγελία της 43χρονης έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxghdslo8v5d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ