Ελλαδα

«Άκουσα ένα δυνατό μπαμ»: Τι λέει η γυναίκα που βοήθησε την 35χρονη στον Νέο Κόσμο

Η γυναίκα, θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, έπεσε στο μπαλκόνι της για να σωθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πολυκατοικία στον Νέο Κόσμο όπου η 35χρονη γυναίκα έπεσε για γλιτώσει από τον κακοποιητή της
Τι λέει η 17χρονη που βοήθησε την 35χρονη γυναίκα - θύμα κακοποίησης στον Νέο Κόσμο © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Νέος Κόσμος: Τι λέει η γυναίκα που βοήθησε την 35χρονη - Η κατάθεση του θύματος στις αρχές

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 17χρονης που βοήθησε την 35χρονη γυναίκα στον Νέο Κόσμο, όταν, για γλιτώσει από τον κακοποιητή της, έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας σε μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Η μάρτυρας μίλησε στον Ant1 για τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα βρέθηκε στο μπαλκόνι της και ζητούσε βοήθεια.

«Άκουσα ένα πολύ δυνατό μπαμ. Νόμιζα ότι έπεσε κάποιο έπιπλο στο μπαλκόνι. Έρχομαι στην κουζίνα για να δω τι έγινε και βλέπω τη γυναίκα να χτυπάει στο παράθυρο και φώναζε στα αγγλικά: “Βοηθήστε με, θέλω βοήθεια!”. Άνοιξα την πόρτα, προσπάθησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα να την πάω σπίτι και της πρόσφερα βοήθεια. Εγώ κάλεσα την αστυνομία.Τελευταία έμαθα ότι έγινε ένα περιστατικό στις σκάλες της πολυκατοικίας, που η γυναίκα πάλι έπεφτε και την κυνήγαγε ο άντρας της», είπε η νεαρή φοιτήτρια στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxfc1vi2dk2h)

Η 35χρονη γυναίκα, θύμα κακοποίησης από τον 40χρονο σύντροφό της, αναρρώνει από τα τραύματα που έχει σε κεφάλι, χέρι και πόδια. Όπως κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το μαρτύριό της ξεκίνησε περί τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (2.12), όταν ο 40χρονος ξεκίνησε να την απειλεί για τη ζωή της, ενώ στη συνέχεια τη χτύπησε στο κεφάλι με γροθιά και της έδεσε χέρια και πόδια με δεματικά tie-wrap, απειλώντας την και με ένα μαχαίρι. Όπως υποστήριξε, στη βίασε και απειλώντας τη με ένα ψαλίδι απαιτούσε να του δώσει χρήματα. Μάλιστα, για ένα διάστημα 4 ωρών φέρεται να έκανε μεταφορές χρημάτων μέσω e-banking στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, ύψους 100.000 γουάν Κίνας. Κάποια στιγμή, η 35χρονη εκμεταλλεύτηκε ότι δεν την επιτηρούσε και με ένα αιχμηρό αντικείμενο έκοψε τα δεματικά, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε από τον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Η πολυκατοικία στον Νέο Κόσμου όπου η 35χρονη γυναίκα έπεσε για γλιτώσει από τον κακοποιητή της
Ποια η κατάσταση της 35χρονης που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της στον Νέο Κόσμο © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Μπλόκα στα αεροδρόμια για τον 40χρονο

Όταν κατήγγειλε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, οι αρχές αναζήτησαν τον 40χρονο σύντροφο της, ο οποίος μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει άφαντος. Μπλόκα έχουν στηθεί στα αεροδρόμια και τους σταθμούς διέλευσης προς χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία, ώστε εάν αποπειραθεί να φύγει από τη χώρα ο κατηγορούμενος, να συλληφθεί.

Η κοπέλα, είναι καλά στην υγεία της, με τη βοήθεια ενός κλειδαρά κατάφερε να μπει στο σπίτι όπου πήρε τα προσωπικά της αντικείμενα και αποχώρησε αφού σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μείνει ούτε ένα λεπτό στο διαμέρισμα όπου έζησε αυτές τις τραγικές στιγμές της ζωής της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxfcmcyr8zu1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ