Ελλαδα

Άφαντος ο 40χρονος που κακοποίησε την 35χρονη σύντροφό του - Η γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Μπλόκα για τον εντοπισμό του σε αεροδρόμια και σύνορα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πολυκατοικία στον Νέο Κόσμου όπου η 35χρονη γυναίκα έπεσε για γλιτώσει από τον κακοποιητή της
Ποια η κατάσταση της 35χρονης που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της στον Νέο Κόσμο © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Νέος Κόσμος: Πτώση γυναίκας από τον 3ο όροφο - Ποια η κατάσταση της 35χρονης - Αναζητείται ο 40χρονος σύντροφός της

Να φύγει από την Ελλάδα φέρεται να σκέφτεται η 35χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο προκειμένου να γλυτώσει από τον κακοποιητή της στον Νέο Κόσμο. Ο 40χρονος σύντροφος της, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, την έδεσε χειροπόδαρα μέσα στο διαμέρισμα τους στην οδό Σφιγγός 10, τη βίασε παρά το γεγονός ότι η ίδια τον εκλιπαρούσε να σταματήσει, ενώ στη συνέχεια την εγκατέλειψε μέσα στο διαμέρισμα.

Η 35χρονη γυναίκα από την Κίνα, πήρε μια παράτολμη απόφαση: να πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της, που βρίσκεται στον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η φοιτήτρια που ζει στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ακούγοντας έναν γδούπο έξω από την μπαλκονόπορτα της, δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα έβλεπε μπροστά της μια νεαρή κοπέλα. Την τράβηξε αμέσως μέσα στο σπίτι της και κάλεσε το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η 35χρονη γλίτωσε μόνο με μερικά τραύματα στο πόδι της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxfc1vi2dk2h)

Μπλόκα στα αεροδρόμια για τον 40χρονο

Όταν κατήγγειλε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, οι αρχές αναζήτησαν τον 40χρονο σύντροφο της, ο οποίος μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει άφαντος. Μπλόκα έχουν στηθεί στα αεροδρόμια και τους σταθμούς διέλευσης προς χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία, ώστε εάν αποπειραθεί να φύγει από τη χώρα ο κατηγορούμενος, να συλληφθεί.

Η κοπέλα, είναι καλά στην υγεία της, με τη βοήθεια ενός κλειδαρά κατάφερε να μπει στο σπίτι όπου πήρε τα προσωπικά της αντικείμενα και αποχώρησε αφού σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μείνει ούτε ένα λεπτό στο διαμέρισμα όπου έζησε αυτές τις τραγικές στιγμές της ζωής της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxfais863pkx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ