Ελλαδα

Τι εκτιμούν οι αρχές για τον 44χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημά του στο Μενίδι

Κακοποίησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Μενίδι: Απανθρακωμένο πτώμα - Κακοποίηση τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε; (φωτογραφία αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μενίδι - Απανθρακωμένο πτώμα: Κακοποίησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε; - Οι εκτιμήσεις των αρχών για την υπόθεση

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στο Μενίδι, αργά το βράδυ του Σαββάτου (2.12). Ο 44χρονος φέρεται ότι λίγο πριν χάσει τη ζωή του, είχε κακοποιήσει τη σύζυγο του, μέσα στο σπίτι τους, την ώρα που τα δύο παιδιά τους έλειπαν.

Την ώρα που η νεαρή σύζυγος του 44χρονου, τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, η πυροσβεστική υπηρεσία λάμβανε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα. Προφανώς, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο 44χρονος φοβήθηκε πως η σύζυγος του θα ζητούσε τη σύλληψη του και έβαλε τέλος στη ζωή του, περιλούζοντας με εύφλεκτο υγρό το όχημα του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxfc12fgjmxl)

Αύριο η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή

Βέβαια, η ιατροδικαστική υπηρεσία που θα εξετάσει την απανθρακωμένη σορό, πιθανότατα αύριο Τρίτη (5.12) θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών ως προς τον τρόπο θανάτου του 44χρονου. Το όχημα, πάλι, έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές, αφού οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, προξένησε εκτεταμένες καταστροφές, με τις έρευνες στο εσωτερικό του να γίνονται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Το ζευγάρι ζει χρόνια στο Μενίδι και σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του 44χρονου, τα περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς ήταν συχνά. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και η γυναίκα, φοβούμενη για τη ζωή της, αποφάσισε να τον καταγγείλει στις αρχές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxevk4jrnkqh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ