Ελλαδα

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Χαλάνδρι - 40χρονος κατήγγειλε την σύζυγό του για ξυλοδαρμό

Ανέφερε πως είχε γενικότερα επιθετική συμπεριφορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Χαλάνδρι: 40χρονος κατήγγειλε την σύζυγό του για ξυλοδαρμό - Ανέφερε πως είχε γενικότερα επιθετική συμπεριφορά

Μια 38χρονη γυναίκα, την ίδια του τη σύζυγο, κατήγγειλε ένας άνδρας από το Χαλάνδρι, πως τον ξυλοκόπησε βίαια μέσα στο σπίτι τους, χθες, Κυριακή. Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στις αρχές από τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έπειτα από έναν ακόμη διαπληκτισμό τους, η σύζυγος του τον χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ανάλογα περιστατικά, όπως υποστήριξε, είχαν συμβεί και κατά το παρελθόν, μιας και η σύζυγος του, είχε επιθετική συμπεριφορά. Ο 40χρονος, αφού υπέβαλλε μήνυση σε βάρος της ίδιας της συζύγου του, φοβούμενος πως θέλει να του κάνει κακό, ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να καταγραφούν τα τραύματα που του προκάλεσε ο τελευταίος ξυλοδαρμός.

Η επίθεση, σημειώθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Βύρωνος στο Χαλάνδρι, με τους αστυνομικούς να καταγράφουν την καταγγελία του θύματος και σήμερα αναμένεται να την αποστείλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη της 38χρονης γυναίκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ