Ελλαδα

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Open Office Day της Rhetor Law Firm στην Αθήνα

Η δικηγορική εταιρία άνοιξε τα γραφεία της για τους φοιτητές της Νομικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η OPEN OFFICE DAY της Rhetor Law Firm στην Αθήνα
Το Open Office Day της Rhetor Law Firm αποκτά θεσμικό χαρακτήρα, καθώς ήδη οργανώνεται η επόμενη συνάντηση

Open Office Day για τη Rhetor Law Firm - Η δικηγορική εταιρία άνοιξε τα γραφεία της για τους φοιτητές της Νομικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η OPEN OFFICE DAY της Rhetor Law Firm στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Η δικηγορική εταιρία και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, επενδύουν στη γνώση, την εκπαίδευση και τα νέα μυαλά, συμβάλλοντας έμπρακτα στην εξέλιξη της Νομικής Επιστήμης.

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η OPEN OFFICE DAY της Rhetor Law Firm στην Αθήνα

Φοιτητές κάθε έτους της Νομικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να έρθουν σε επαφή με τους τομείς Δικαίου που επιθυμούν να ασχοληθούν. Σκοπός της εν λόγω επίσκεψης ήταν η εξοικείωση των φοιτητών με τη δικηγορική καθημερινότητα που θα κληθούν να βιώσουν μετά το πέρας των σπουδών τους, η ενημέρωση τους για τις επαγγελματικές προοπτικές και τις ευκαιρίες που υφίστανται στο χώρο, καθώς και η εισαγωγή τους στην ενεργή δικηγορία και την πρακτική νομική επιστήμη.

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η OPEN OFFICE DAY της Rhetor Law Firm στην Αθήνα

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε με ξενάγηση στους χώρους της εταιρείας. Στην συνέχεια, ακολούθησε μία σύντομη παρουσίαση για  το έργο και το όραμα της εταιρείας, το εύρος των υποθέσεων που απασχολούν τους συνεργάτες-δικηγόρους, καθώς και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρονται. Ακόμη, δόθηκε η δυνατότητα στους φοιτητές να συμμετέχουν σε Small-Group Sessions με δικηγόρους που ειδικεύονται στον τομέα δικαίου που τους ενδιαφέρει, οι οποίοι ανέλυσαν ζητήματα που άπτονται στο πεδίο δράσης τους, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν.

Τέλος, με την ολοκλήρωση της επίσκεψης δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαιώσεις συμμετοχής. Το Open Office Day της Rhetor Law Firm αποκτά θεσμικό χαρακτήρα, καθώς ήδη οργανώνεται η επόμενη συνάντηση για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ