Ελλαδα

Χειροπέδες σε 68χρονο ιερομόναχο μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί

Συνελήφθη σε νησί του Αργοσαρωνικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιερέας
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σύλληψη 68χρονου ιερομόναχου για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί - Χειροπέδες μετά την καταγγελία

Χειροπέδες έβαλαν αστυνομικοί σε 68χρονο ιερομόναχο σε νησί του Αργοσαρωνικού, μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου παιδιού φίλου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 68χρονος θρησκευτικός λειτουργός συνελήφθη διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα (12) έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο 68χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (26.11) σε νησί του Αργοσαρωνικού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο 68χρονος έχει συλληφθεί για ακόμη μια φορά σε προγενέστερο χρόνο για ομοειδή αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ