- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα
Υποχωρεί σταδιακά το κύμα κακοκαιρίας
Κακοκαιρία: Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας
Κανονικά εκτελούνται από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (26.11) τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και μερικής εξασθένησης των ανέμων.
Ανοιχτές είναι, επίσης, και οι πορθμειακές γραμμές. Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Κακοκαιρία - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία
Μπορεί το κύμα κακοκαιρίας σταδιακά να αποχωρεί, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής σημεία:
- Στη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο από Ταξιάρχη έως Αρναία μέσω του όρους Χολομώντα.
- Στην Πέλλα, από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - χιονοδρομικού κέντρου.
- Στις Σέρρες, απ;o το 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - χιονοδρομικού κέντρου Λαϊλιά, από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Άνω Βροντούς, από το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σιδηροκάστρου - Καρυδοχωρίου.
Κακοκαιρία - Υποχωρεί η Bettina
Απομακρύνεται από την Ελλάδα το βαρομετρικό χαμηλό, η κακοκαιρία Bettina, που επηρέασε τη χώρα μας και έχει ήδη κινηθεί βορειοανατολικά, βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτό, σύμφωνα με την ΕΜΥ, που επικαιροποίησε νωρίτερα το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένηση των φαινομένων (βροχοπτώσεων, χιονοπτώσεων και καταιγίδων), ενώ σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάσουν και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι.
Ο χρωματικός κώδικας του ευρωπαϊκού συστήματος MeteoAlarm για την κακοκαιρία γίνεται πορτοκαλί.
Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή πολύ θυελλώδεις άνεμοι προβλέπονται:
- στα δυτικά βορειοδυτικοί 8 τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
- στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 8 τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.
⚠️Η κακοκαιρία #Bettina υποχωρεί, καθώς το χαμηλό που μας επηρέασε έχει κινηθεί ΒΑ προς στη Μαύρη Θάλασσα.
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) November 26, 2023
✅Ο χρωματικός κώδικας που χρησιμοποιείται στο Meteoalarm από κόκκινος γίνεται πορτοκαλί.
💨ΒΔ 8-9 με εξασθένηση το απόγευμα στα δυτικά & το βράδυ στα ανατολικά @GSCP_GR pic.twitter.com/6gMY5kATlw
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.