Ελλαδα

7η καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον «δράκο» των Εξαρχείων

Τον αναγνώρισε 31χρονη - Απολογείται αύριο ο 23χρονος Σύρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δράκος των Εξαρχείων»: Εισαγγελική έρευνα για τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του
«Δράκος των Εξαρχείων»: Εισαγγελική έρευνα για τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εξάρχεια: Και έβδομη καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον 23χρονο Σύρο

Μια ακόμη καταγγελία, η έβδομη συνολικά, θα προστεθεί στον φάκελο δικογραφίας που αφορά στον 23χρονο «δράκο» των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια γυναίκα προσήλθε την Τετάρτη (22/11) στην Αστυνομία και κατέθεσε ότι αναγνώρισε τον νεαρό Σύρο, ο οποίος στις 16 Νοεμβρίου την παρακολουθούσε και επιχείρησε να της επιτεθεί στα Εξάρχεια.

Η 31χρονη γυναίκα αναφέρει ότι γύρω στις 12:45 της 16ης Νοεμβρίου ο «δράκος» ξεκίνησε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή.

Έφτασε μαζί του μέχρι τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και εκεί, επειδή υπήρχε κόσμος, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα, είχε απειλητικές διαθέσεις εναντίον της και φαινόταν έτοιμος να την παρενοχλήσει.

Απολογείται την Παρασκευή ο «δράκος» των Εξαρχείων

Χθες, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος σε βάρος του 23χρονου Σύριου. Κατηγορείται για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο κατηγορούμενος είχε κρατηθεί προσωρινά στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος μετά από κράτηση 12 μηνών τον περασμένο Αύγουστο. Η δίκη του είχε οριστεί για τον Απρίλιο του 2024.

Ο 23χρονος καταγγέλλεται στη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σωρεία υποθέσεων σεξουαλικών επιθέσεων στα Εξάρχεια πριν λίγες ημέρες.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Παρασκευή (24/11).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx5y6dzd1xsx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ